Zoeken naar neuken avond

Uw zoekactie voor neuken avond leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Jaky 68 jaar Limburg - Borgloon
Gezocht in debuurt
In de buurt gezocht in discretie om te neuken diep puur natuur ook pipen  
gisteren
Tom 53 jaar West-Vlaanderen - Wingene
Mollige top wil neuken.
Bitop van 53, 1m70, 100kg, 15*5, snor en stoppelbaard heeft zin om te neuken. Travjes en cd's mogen zeker ook reageren.  
gisteren
Annon 29 jaar West-Vlaanderen - Harelbeke
Vanavond
Single man 29 uit harelbeke op zoek naar een lieve man voor een leuke date vanavond. Beperkte ervaring (soft). Lijkt me leuk eens een bot te neuken maar is geen vereiste. Ik ontvang discreet. 29/180/82/14  
gisteren
debora 62 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
kont neuken
ik ben 62 en ben van dendermonde, ik zoek klein geschapen persoon die myn kontje wil komen neuken indien het klikt kan en mag dat op regelmatige basis, stuur een reactie met sexy foto van jou en dan spreken we verder af.  
gisteren
Ikke 60 jaar Limburg - Halen
Intiem scheren
Ik ben een volslanke man en zoek iemand die mij intiem wil scheren. Ik durf het zelf niet. Als dank wil ik je nadien pijpen. Je mag mij ook neuken...heb wel enkel ervaring met dildo .dus graag met glijmiddel.  
gisteren
Dirk 55 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren
Wie kom er langs
Wie wil er graag langskomen om een lekkere pijpbeurt te krijgen en me daarna te neuken in mijn strak kontgaatje, ben sportieve man van 54j, 186cm, 84kg en 15x5 cm speelgoed heb poppers en glijmiddel in huis  
gisteren
pijpertje 45 jaar Antwerpen - Turnhout
zin in een lekkere pik
Welke lekkere pik mag ik vandaag pijpen? Je mag me eventueel ook safe neuken. Ik 1m73 en slank.  
Geile groep 49 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
vandaag 15 mei vanaf 12u fun
Vandaag telewerk. Ik kan vrij ontvangen vanaf 12u tot 18u. Ik zoek sportief gebouwde geile kerels. Samen rukken,geilen,pijpen, eventueel me neuken kan. Matrasje ligt klaar, Geile porno staat aan. Dus graag sportief gebouwde mannen 38+, heel verzorgd, eerder tops. “ Niet komen met ik kom jullie allemaal pijpen als sletje enz… dat zoek ik niet “ voor de duidelijkheid. Gewoon gezellig samen zijn met gelijkgezinden. Samen geilen. Stuur je stats door, discrete bodypic welkom. Ik ontvang app. op de Martelaarslaan.  

vandaag 15 mei vanaf 12u fun
gisteren
versa 43 jaar Oost-Vlaanderen - Herzele
op zoek naar kleingeschapen top of versa
Ben je niet te dik geschapen, ik zoek vooral smal en je wil eens een smal nauw kontje neuken op vrijdag (je ontvangt me) dan mag je berichtje nalaten. Iemand die versa is uiteraard een pluspunt.  
gisteren
Bottomsletje 53 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren
Wie heeft harde pik om mij te nemen en meer
Ik ben zoekende naar een man die mij regelmatig wil neuken en bij voorkeur kan ontvangen. Ik ben voor veel te vinden en hou van zaad. Een man die mij wil opleiden tot zijn lustslet is zeker welkom.Wel enkele voorwaarden: neuken met condoom en respectvol. Ook meerdere mannen kan of een koppel(m-m) Ben 100% bottom. Wie wil afspreken? Enkel mensen die iemand zoeken, geen fakers aub.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10